čtvrtek 30. srpna 2012

Polní postel:-)





Na prázdniny se mi sešly vnoučata a bylo třeba přidělat postele, proto říkám chvála paletám:-). Využila jsem palety na kterých jsme přivezli dřívi. Postele byly hotovy do hodiny:-)







 Ze starých ubrusů jsem si ušila několik polštářů. Je to hedvábí a v létě příjemně chladí. Na skleněnou mísu z Ikey jsem si přilepila hliníkovou úchytku, vznikl tak skleněný kryt a ze zbytu ubrusu jsem ušila květ. Je to hezká a velice levná ozdoba. 




 Ze starých hliníkových lžic jsem si udělala záražky ke dveřím. Připomínám, že odchází léto:-):-):-)

 

25 komentářů:

  1. Ahohky Dada hezky tebe zdravim a co u tebe vidim jo chci tam spinkat a nadhene polstasky mas .Rada neco od tebe vidim .Zdravim tebe och sirdicka pa Karin

    OdpovědětVymazat
  2. Daji máš pravdu i já ráda palety-takže chválím nápad!Bomba je jak si z obyč.misky udělala poklop,jestli můžu tak si nápad půjčím-je to krása!!A ty polštářky-nemám slov!

    OdpovědětVymazat
  3. Jej, tie zarážky do dverí sa mi páčia! Sú tak úžasne pozitívne. :)
    A kamenné stupaje - nádhera! To sú len uložené kamene, alebo aj nejako prilepené?
    Samozrejme aj s posteľami si to nádherne a jednoducho vyriešila. (Aj ja chcem palety! ;-) )

    OdpovědětVymazat
  4. Tedy, Dájo, na takové spaní budou děti ještě roky vzpomínat. Jsi babička činu! Moc se mi líbí tvoje hedvábné polštáře a ty nožičky, ty nemají chybu!
    Měj se hezky, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Mne se nejvic ze vseho libi ty nozicky, takove by byly pekne i na zahradce

    OdpovědětVymazat
  6. Dáji, stopy jsou nádherné, postel bezkokurenční, polštáře i květ - ani nemluvím! Ale nejvíc mě uchvátil poklop z misky - ten mě dostal úplně!!! Jakým jsi lepila lepidelm, a vydrží mytí?
    Máš bezva nápady!
    Stále v létě moc zdravím! :o)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Dajo, tak vidím, že fušuješ do řemesla, kde komu:-). U vás jsou polní postele, u nás i polní podmínky, když přespává víc lidí. A ty stopy se ti povedly i ta lodička je super. To mi připomělo, že máš před sebou dovolenou, tak si ji užij a pořádně si odpočiň. Díky za povzbuzující návštěvu u mne. Slávka

    OdpovědětVymazat
  8. Odchází léto? Ale to je škoda, nemám ráda zimu. Jé vařečka je super a ty nožky taky.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Dájo, to sú skvelé vychytávky. A kebyže nenapíšeš, že poklop si si vyrobila sama, tak z fotky nato vôbec neprídem, prišiel mi krásny vintage ako z obchodu. Síce leto už pomaly končí, ale dúfam, že si užijeme ešte trochu slniečka, mám rada aj babie leto. No moc sa neteším na jeseň a zimu, ja som skôr na teplo a slnko. Krásny piatok a príjemný víkend. Renata

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Už se vidím, siesta na balkoně, po jídelníčku, jaký vždy nabízíš, to ani jinak nejde:-) Díky růžovým polštářkům, jen sladké sny o tom, že prázdniny ještě neodejdou, Protože jsem dala zarážku ke dveřím a oni si je neumí ještě ve dvou měsících otevřít, nejsou to ještě ani batolata:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Dájo tvoje nápady jsou úžasné :o)A ty nožky to je nádhera :o) Už se těším na Tvé další prima nápady. Martina

    OdpovědětVymazat
  13. Výborný nápad s postelí :-) Moc pěkné, mě by to vůbec nenapadlo!

    OdpovědětVymazat
  14. Dajo, není nad to, když se improvizace vydaří. Je vidět, že jsi žena činu, že tě nic (a nikdo?) nezaskočí. Hezkou poslední prázdninovou so + ne. Ditta

    OdpovědětVymazat
  15. Jedním slovem -jste všechny báječné!!!!!!díky za bezva komentáře!Je to supr zábava si přečíst Vaše ůžasné postřehy ,dokazuje to ,jak jste nabité tvořivou energií!Za to bych Vám přála ještě aspoň 2měsíce prázdnin!!!!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  16. Dájo, parádní polní postýlka, to si vnoučata užívají u babí ... jsi úžasně tvořivá a nápady jen hýříš - z obyčejného vytvoříš poklady ... Hedvábné polštářky jsou luxusní a kamínkové tlapičky, zírám, to by mne nenapadlo! Krásné pozdní léto - a nádhernou dovolenou!
    Maru

    OdpovědětVymazat
  17. No pánečko! - škoda,že si nedal príspevok skôr. Na chalupe sme mali toľko návštevníkov a nemala som ich kde uložiť spať. Na rok im prichystám takéto postele. Dája, sklený poklop a kamienkové chodidlá sú bomba nápad.
    Pekný tvorivý týždeň
    Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Daja, takéto postele sme robili aj my, keď sme boli ešte deti a prišla návšteva z Čiech (mimochodom mám tam veľa rodiny). No uchvátil ma ten nápad s poklopom, tiež nožičky z kamienkov sú rozkošné, ako aj všetky Tvoje skvelé nápady.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  19. Dajo, ověřování příspěvku, můžeš zrušit v rubrice design blogu-příspěvky a vyškrtnout "ano" v políčku - ověřování slovem.
    Snad se ti to podaří, už jsem to udělala.

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Dájo,
    moc šikovné a zajímavé nápady - zrovna ty zarážky mne hodně oslovili. V OBI jsem nic šikovného neobjevila, takže se mrknu po svém nádobí.
    Díky za tip.
    Přeji krásný podzim :-)
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Dajo koukam na tvuj blog dlouhy od tebe nic vidim ale hezky zdravim a mislim na tebe pa Karin

    OdpovědětVymazat
  22. Kreativní řešení! Asi se inspiruji až s malýma pojedem na víkend k babičce.. :) to se budou kluci divit, doma mají měkké zdravotní matrace a pak budou muset dvě noci spát na tvrdém :)

    OdpovědětVymazat
  23. Miruš ,ale ve spod je molitan a také ovčí rouno -deka,neměli to tak hrozné,dělala jsem ty postele 4 byla veliká sranda,bylo vedro a každý tam chtěl spát...mimochodem máš kouzelného pejska je to špic? také jsme ho měli.Ahoj, Daja

    OdpovědětVymazat
  24. Díky Dajo, my si s holkama všechny tykáme, tak to jsem ráda že můžu i s tebou. Ale se máš, že máš víc vnoučat, já zatím jen jednoho vnoučka - no ale vydá za čtyři:-)))

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Dájo...tak jsem po delší době nakoukla na Tvůj blog a valím oči ...tolik krásných foteček a nápadů!!! Moc se mi líbí ty kamínkové ťapky :o)) a nápad s poklopem z mísy je báječnýýý...s dovolením se bedu opičit...už dlouho po něm toužím, jenže ta cena :o)), takže tohle je super...a polštářky v tomhle příspěvku také vypadají krásně jemně..jsi šikulka, zase brzy nakouknu a mooooocccc děkuju za Tvoje miloučké komentíky k mému tvoření...měj se krásně...pá Radka :o)

    OdpovědětVymazat