pondělí 18. června 2012

Rozmarné léto!




Pořád mě baví vylepšovat balkón, je to moje srdeční záležitost a trávím zde téměř celý rok:-). Koupila jsem si obyčejné barevné svicinky za babku, tak jsem si je ozdobila korálkami. Večer když svítí to vypada parádně. Zase jsem si udělala z mého oblíbeného korku jmenovky "na vidličku":-)!!



Na tomto žernu drtili rodiče mého dědy žito na chléb....je to pro mě vzácná srdeční záležitost!










I když kopeme kanalizaci a nemám čas se věnovat zahrádce. Všechno mi kvete a jasmín omamě voní.
V umavadle mám papriky vše budu upravovat až vše dáme do pořádku. Moc se těším!!!









Když pršelo jen se lilo, tak jsem si četla o strašidelných hradech a zámcích. Udělala jsem si pár drátěnných záložek do knih a umotala jeden náramek do sady. Samozřejmě jsem si z korku vyrobila flotilu lodiček a svícen z mušlí. Mám novou podkovu pro štěstí našla jsem ji na poli. Usušila jsem také pivoňky, vypadají moc hezky.
Namalovala jsem si na hrníčky a konvičku z bazaru námořní motivek.


Nová kuchyňská záclonka a obrázky při západu slunce...

Nakonec ještě jak jinak moje malé zdobení....


Chtěla bych poděkovat Saramar a Kaivě za ocenění mého skromného blogu. Jsem Vám oběma moc vděčná. Velice mě to potěšilo. Díky Daja

 

19 komentářů:

  1. nádherné obrázky ... krásne, slnečné a "rozmarné léto" želám, Dajka :))

    OdpovědětVymazat
  2. Drôtené záložky sú krásne! Aj flotila ma zaujala.
    Ale najviac ma oslovil ten mlynský kameň. A keď ešte vieš, že na ňom pracovali tvoji predkovia, to je naozaj vzácny poklad!

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Dajo, ráda jsem nakoukla k Vám... moc krásně je na balkoně, máš vše prima doladěné - lehátko láká k relaxu! Námořní motivky mám také moc ráda a nikdy se neokoukají! A Tvoje zahrádka je krásně rozkvetlá, bylinky s popiskami - a ty na vidličku jsou suprové!!!
    Je vidět, že vše děláš s velkou láskou - i kostelík je načančaný...
    Krásné, slunečné dny přeji, pa Maru

    OdpovědětVymazat
  4. Mila Dajo, ty jsi k neudrzeni, vzdy se tu najde prehrsel novych vytvoru. Dratkovane zalozky se mi moc libi, stejne jako tve dalsi vytvory a dekorace a mlynek na obyli je opravdu hotovy poklad :) Preji krasny tyden a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Dajo, bardzo lubie Twojego bloga. Jest taki inspirujący. Masz niesamowite pomysły! Kompozycje piekne. Żarna Ci zazdroszczę :-) Masz nosa do wyszukiwania pięknych rzeczy z duszą.
    Zapraszam Cię do mnie po wyróżnienie.
    pozdrawiam bardzo ciepło!

    OdpovědětVymazat
  6. Dajo, krásné fotky. Moc se mi líbí popisky na vidličkách - super. Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky Dajo, Ty jsi totální všeumělec. Popiska na vidličce je super nápad, záložky do knihy taky. Měj se fajnově Margit

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Dajo, to je zas krásných věciček. Taky si pořád čančám terasu a předělávám a vylepšuju, možná něco jako ty balkon. A tu najítou podkovu Ti závidím:-). Vždycky si na tebe vzpomenu, když někde vidím hezky nazdobený kostel. Teď to bylo v neděli ve Sloupě v Mor. krase, prostě vy kostelní květinářky to zkrátka umíte. Měj se hezky a ať vám ta kanalizace brzo zkončí, nás to teprve čeká. Slávka

    OdpovědětVymazat
  9. Vy moje krasavice a umělkyně vy dovedete potěšit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Srdce se mi chvělo radostí,však já Vás patřičně obdivuji a všechny bych Vás stále vyznamenavala,jste fakt obdivuhodné kreativní a vaši mužíčci by vás měli nosit na rukou ,to je můj názor !!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Dajo. Ten mlýnský kámen, to je tedy něco! Nádhera! Zvlášť, když víš, kde se vzal. Mám drobný dotaz. Ty svícny máš v nějaké keramické formě, že jo?

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Dajo!!
    Tédy-Tvoje rozmarné léto je plné úžasných nápadů a rozkvetlé zahrady..
    ten jasmín!!
    Památečný kámen-to je skvost a poklad!
    A krásná výzdoba!!
    Daji, krásné letní dny :o))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Daja ses suuuuuuuuuuuuuuuuuuupppper reportaska fotky bes chibi na tvuj blog je moc moc supr .Pa Karin

    OdpovědětVymazat
  13. No , vidím Dajka , že sa nenudíš :)
    Krásne . Tie fotky so západom slnka a záclonkou sú nádherné ...

    OdpovědětVymazat
  14. Užasné fotky Dájuš. Krásné jako vždy. Moc zdravím. Omlouvám se za nečinnost blogu, nějak prostě nestíhám. Přeju krásný prosluněný den.

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Dájo--- taková spousta nádhery--každá fotečka vyzařuje svoje nádherné kouzlo a dýchá z nich pohoda a klid.Ráda k Tobě chodím na kukandu.Přeju ti krásné dny.Martina :o)

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den, ráda sleduji Váš blog a jsem vždy zvědavá, jak krásně nazdobíte kostel. Je vidět, že to umíte a že to děláte s láskou. Moc se mi to líbí. MartinaK

    OdpovědětVymazat
  17. úžasné a skvělé fotky, máš nádherné nápady.

    OdpovědětVymazat
  18. moc moc uúžasné vlastní výroba? krásný koníček ty bárevné svicny jsou krásné, šikly by mi do pokojíku

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Dajo, moc tě zdravím a věřím, že toto léto, ač trochu rozmarné zdá se si užíváš plnými doušky. Tvoje nápady jsou ohromující, nevím kam na ně chodíš.-:)
    Měj samé sluníčkové dny IVA

    OdpovědětVymazat