pondělí 21. května 2012

Barvy moře!



I když jsou gumové a omyvatelné líbí se mi tyto motivy a udělala jsem si z nich prostírky na můj mořský balkon:-)Mám k nim také ubrus.






Ušila jsem si povlečení na lehátko pro mě a mého pejska:-) rádi se tam pelešíme:-) jistě vidíte, že je to funkční a není to jen na ozdobu:-)





 Opět jsem postříhala staré námořnické triko (manželovo) a nastřihala na pruhy a udělala jsem si klasický bumbrlík:-) na čepice. Na druhé fotce je bazmek s kterým se ten bumbrlík dělá....jistě to všechny znáte. Já ho používám jako žínku. 






Dostala jsem krásnou plechovku na kávu jsem z ní uplně nadšená z jedné strany je krásná malba staré lodě a z druhé domorodci při zklízni kávy. K tomu jsem dostala modrý mlýnek na kávu. 
Ze samotvrdnoucí hmoty jsem si k piniové šišce udělala ještě vykrajovaný svícen. Škoda, že mi foťák nefotí večer světlo z tohoto svícnu je úžasné!!!Jsem ráda, že se mi to podařilo a že mi nepopraskal jak se to někdy stáva. Asi budu zase něco sochat:-)
Mějte se krásně!!!
 

22 komentářů:

  1. Tak na takovém balkonku se musí krásně lenošit. A ten svícen je nádherný. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Daji nádhera,něco takového chci vytvořit v naší horní koupekně-moře...Z tvých foteček na mě úplně dýchl ten vánek s příchutí soli-překrásné!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dajo, věřím, že z takového balkonku se Ti ani nikam nechce. Musí se tam nádherně lenošit.
    Moc Tě zdravím
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Daja, máš úžasné miesto oddychu. A opäť Tvoja kreativita a nápaditosť, kto vie, ten vie.
    Krásny oddych v "morskom" prostredí.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  5. Mila dajenko, u Tebe je dycky taaak krasne, moc dekuji za krasne fotenky a odpocinek...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky dajinko na ted mam chut na dovolena a faulenc vidim hezky fotky od tebe ,mlinek je supr mam doma mlyne take upelne stary pa tebe zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
  7. Dájo, ty si můj člověk! Léto je pro mě taky ve znamení moře, lodí, mušlí, hvězdic, pruhů...
    Tvůj balkon je parádní, když vykoukneš, určitě ti tam alespoň malinké moříčko šplouchá!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne to máš. U vás na balkóne je už, ako vidím horúce leto! :)
    Naozaj krásne morské dekorácie.

    Želám ti radostný deň Leti.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Dajo, lenoška je super, atmosféra moře taky, kdo by odolal ... Margit

    OdpovědětVymazat
  10. Dájo-- máš úžasně vyšperkovaný balkonek -- jej tam se musí úžasně lenošit a relaxovat a nabírat energie :o) Tu kávovou plechovku mám doma také a spoustu let mě věrně slouží :o)Přeju krásné dny plné sluníčka a pohody at můžeš lenošit na tak prima úžasném balkoně :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Dajo, také sním o moři, ale nevím, jak to ještě letos bude. Ti naši skauti jsou schopní táborama obsadit celý prázdniny. Občas bych chtěla být tvůj pejsek, ten se má a ty taky. Máte to super. Tu loď musím ukázát malýmu, ten bude jančit radostí, miluje lodě. Je totiž kapitán, občas i pirát, však to znáš. Máš to krásný. Měj se. Slávka

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Daji.Tak předně ti musím poděkovat za tvůj krásný komentář u mě na blogu.Holka já ho snad četla už 10x.Moc mě pohladil po srdíčku...tak ti to musím rychle napsat.Rozhlížím se tu u tebe a mám pocit,že jsi na hezké dovolené.To se musí relaxovat.Zaujalo mě tvé prostírání.Moc hezké motivy a barvy.Vím,že o tom pořád jenom píšu,ale když vidím,jak to všechny ladíte do mořských dekorací,mám velkou chuť se do toho taky pustit.Daji měj se krásně letně.Lena

    OdpovědětVymazat
  13. Mila Dajo, balkon jsi vysperkovala naramne, musi se tam opravdu krasne odpocivat! Darky jsou moc hezke a take piniova siska a svicen se na stole krasne vyjimaji. Preji hodne slunicka, at si tu pohodicku muzes pekne vychutnavat a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty máš námořnický balkón! No to je ale dokonalý nápad, a ještě dokonaleji provedeno. Mě by to nikdy nenapadlo... Obdivuji Tvou představivost a konečný výsledek!

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Dajo. Ta modrá má v létě něco do sebe, když je navíc s vodní tématikou, není co řešit. Dobře jsi to vymyslela. Zdraví Ditta.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Dájo, Tvůj balkon je prostě super.. :o) Měj se krásně, Jana

    OdpovědětVymazat
  17. Super, poczułam się jak na wakacjach. Na takim balkonie można się zrelaksować :-)
    Pozdrawiam Cię cieplutko!

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Dájo, u tebe je krásně. Moc pěkně jsi to svým blízkým zušlechtila. Jsi šikulka.
    Měj se pěkně iva

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Daja! Pozdrav posielam! A mas krasnu vyzdobu ako vzdy!Po tazkom dni som si u teba oddychla.Pekny vecer.Iveta

    OdpovědětVymazat
  20. Je to jasné, už se nemůžeš dočkat dovolené v Itálii:-DDD!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Daja!
    Nemusíš sa kvôli mne stresovať, počkám. Už sa teším na brožúrku o sv. Jurajovi. A keby ste nám k nej pribalili aj pečiatku farského úradu, boli by sme už úplne šťastní. :-))
    Určite toho teraz máš veľa, je obdobie mnohých slávností, tak je určite veľa práce. Tak nech sa ti darí a všetko zvládaš v pokoji.
    Leti.

    OdpovědětVymazat