pátek 9. března 2012

Před jarní tvořeníčko...



V Lidlu jsem si koupila růžičky. Očarovaly mě fantastickou barvou, která bohužel, ale není tak dobře vidět. Nyní jsou ve stádiu sušení. Barva zůstává stejná z čehož mám radost.




Už mám šálu na hrabkách a zbylo mi klubko uzlikaté vlny, protože jsem vlnu koupila ve slevách tak jsem si ji nastříhala a pistolí polepila starého beránka a ještě mi zbylo tak jsem si udělala větší kočičky do chodby. Kočičky jsou udělány z té vlny a obal je z hnědého filce.




 Od milé Ivetky- Duby jsem vrámci soutěže dostala tento krásný velikonoční dáreček závěs a ubrouskového zajíčka. Ivetce strašně moc děkuji, už se těším až to na velikonoce umístím na bilý ubrus bude to moc hezké jarní oživení!:-)







  Protože jsem poslouchala svého muže:-) a dobře jsem mu navařila, koupil mi nové hodinky a medailonek. V medailonku ještě nemám žádnou fotku, můj muž asi očekává že ji tam dám jeho, snad ano, ale každopádně tam na jedné straně bude můj pejsek Betinka:-):-):-)Přeji Vám hezký odpočinkový víkend!!




 

22 komentářů:

  1. Téda Dájo,dárečky od muže jsou super!
    Já se budu opičit s kočičkama,ty se ti povedly.
    Jsem hrozná co?:-)
    Krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dajinka nemam slovo mas ssssssssssssuuuuppppper en beranek nema chibu je tak hezky mas furt dogry inspirace rada u tebe zastavim a posilam kameradce do svicarska tvuje adi ma taky rada hezky vece .Pa posilam tebe slunicka Karin

    OdpovědětVymazat
  3. Dagmarko krása-nápad s bambulkovou přízí je super a určitě ho také použiji.Hezký večer Romana.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Dajo, jak ty to děláš? Poslouchám,vařím, peču, smažím ...a nic :-) Ten Tvůj chlap teda dobře vybral. A ty bambulkový věcičky jsou super a ta stará knížečka a dřevěný škopíček taky. Přeju Ti krásný 3. postní víkend a ať se Ti daří. Slávka

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik krásný věcí najednou! Beránek je naprosto úžasný... Zrovna včera jsem si v Lidlu koupila tulipánky a dneska je nafotila (ale ještě nikam nedala).

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za milé komentáře a jen dodám,že ty malé kočičky jsou zas z tyčinek na čištění uší ,klacíček je přilepen tavkou a obalen hnědým papírkem ...D.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Daja!
    Krásne vecičky, nápady, je u teba moc pekne!
    Baranček je originálny,veľmi sa mi páči a všetko má taký jarný nádych. Vždy sa rada zastavím u teba :o))
    Pekný víkend.Iveta

    OdpovědětVymazat
  8. Růžičky jsou nádherné. Krásný jarní příspěvek. Jak to myslíš, že jsem jiná? :-P

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Dajo. Myslím, že tu fotku v přívěsku si tvůj muž zaslouží za ta "různá příkoří" v podobě vybrakování šuplíků a zásob šroubků, matiček,..., ze kterých pak ani není nic k jídlu (ještě aby bylo!), nýbrž zase nějaká ta parádička :-))
    Ps: Ty hodinky s přívěskem se mu povedly.
    Hezkou neděli. Ditta.

    OdpovědětVymazat
  10. Dajo, ještě jednou ahoj. Díky za návštěvu u mě. Moc mě potěšilo a povzbudilo, to, cos mi napsala. Máte jistě s manželem hezký vztah a to je krásný po tolika letech. U nás to bude v létě 13 společných let a Bohu díky za ně. Překvapeních je u nás také stále dost, prostě bych neměnila. Dajo, ještě spoustu a spoustu společných radostí přeje Slávka

    OdpovědětVymazat
  11. Krasny den, Dajko, no ty jsi tedy nezahalela, mas nadherne poklady, krasne provonene jarem a Velikonocema...Si sikulaaaa

    OdpovědětVymazat
  12. DÁJUŠKO, TOLIK KRÁSNÝCH VĚCIČEK.
    MOC HEZKÉ POKOUKÁNÍ.
    MĚJ SE PĚKNĚ A PŘÍJEMNÝ VEČER PŘEJI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  13. Moje milá Dajo! Velké díky za ocenění, za tvá milá slova na mém blogu a vůbec díky za to, že jsi. Vždy dokážeš potěšit , pohladit na duši. Přeji ti moře lásky! Cítím , jak ji rozdáváš kolem sebe a přeji ti, aby se ti vracela. Jsi prima, mám tě moc ráda! René

    OdpovědětVymazat
  14. Mila Dajo, musela jsi byt opravdu moc poslusna, kdyz jsi dostala takove krasne darecky ;) hezky si je uzivej a darek od Ivety,ktery je moc pekny, take! Z kocickama jsi me dostala, kam na ty napady chodis? Vzdycky u tebe najdu neco originalniho, vim, ze nezklames! Posilam moc pozdravu a jsem rada, ze uz zase bez problemu muzes psat prispevky u me na blogu, pa, Monika.

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Dajo...moc děkuji za návštěvy a milé komentáře na mém blogu....máš moc krásné jarní dekorace a ty dárečky...nádhera.
    Sluníčkové dny Jana

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Daji.Taky někdy neodolám a kytičku řůžiček si koupím.Manžel je skvělý,nezapomeň ho pochválit.Měj se moc hezky.Lena

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Daja, mala som výpadok opäť kvôli zdrav. problémom. To v našom veku je už pravidlom. Obdivujem Tvoju kreativitu, tie bahniatka si krásne vymyslela, aj barančeka. A určite by som si dala manžela do medailónika, keď Ti ho kúpil, aj hodinky. Krásny darček. Čo by sme si bez nich počali.
    Krásny jarný týždeň.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  18. Witaj, piękne aranżacje i bardzo kreatywny blog. Gratuluje i pozdrawiam z Polski!

    OdpovědětVymazat
  19. Hej Duha!
    Så vackra och fina inlägg du gör! Och tusen tack gför alla fina kommentarer!/Anja

    OdpovědětVymazat
  20. Dajo,tolik výzdoby :o)) a jaké !!! Jsi nevysychající zdroj inspirací...s obdivem Mokopa

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné fotečky a ten úžasný nápad z bambulkové příze opravdu nemá chybu :o) Krásný den přeju Martia

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Dajo!!
    moc Tě zdravím a posílám jarní pozdravy od nás!!
    Tolik krásných věcí, jsem se tady pokochala!!!
    A moc hezké dárečky.
    Krásný víkend :o))
    Jarka

    OdpovědětVymazat