pátek 2. března 2012

Ocenění od Marionnet!!

Děkuji Marionett za ocenění. kterého si velmi vážím, protože Marionnet byla první blog, který jsem před založením svého blogu našla na PC. 
Líbí se mi myšlenka, kterou Marionnet navrhla a to je, že oceňují všechny blogerky které mám na pravé straně svého blogu. Všichni jste něčím jedineční. Tak věřím že si ocenění všechny vyzvednete.
Daja krásný víkend Vám všem!!!

7 komentářů:

  1. Milá Dajuško gratuluji ti k takovému krásnému ocenění a děkuji za to, že i můj blog je mezi těmi kdo se nacházejí na pravé straně tvého krásného blogu , ale hlavně ti děkuji za tvé pravidelné komentáře zanechané na blogu, kterými mi vždycky uděláš velikou radost.. přeji ti krásný víkend.. Dita

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Dájo,veliká gratulace k ocenění a zároveň veliké díky,že mám tu čest dostat ocenění od tebe:-)
    Měj se moc a hezky a užívej sluníčka.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Gratulujem ti k oceneniu. Je krásne a zaslúžila si si ho - tvoj blog ma vie vždy povzbudiť.
    Tiež ďakujem a vážim si toho, že aj môj blog patrí medzi tie, ktoré rada sleduješ a nešetríš povzbudivými komentármi, ktoré si veľmi vážim. Nech sa ti darí a maj krásne radostné dni.
    Požehnaný pôst.
    Leti.


    PS: Som stále strašne zvedavá na tvoje kŕmidlo z pivového suda.
    Súťaž / zbierka kŕmidiel na mojom blogu sa bude končiť už o týždeň. Skús mi prosím napísať na môj mail: letitia.tiba@gmail.com Skúsime niečo vymyslieť, ako mi môžeš dodať obrázky.
    Vďaka a maj sa pekne.

    OdpovědětVymazat
  4. Dájo, moc gratuluji k ocenění! A vlastně taky děkuji, mluvíte mi z duše! Jak vybrat jen některé....
    Hezký podvečer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dajo, gratuluji! Na tvem blogu je stale kopa nove inspirace a krasneho tvoreni a vzdy se tesim, co noveho nam nachystas priste:))
    Moc zdravim a preji krasny tyden, Monika.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Dajo, moc zdravím a děkuji moc za ocenění. Také moc děkuji za Tvé komentáře a za to, že mé keramice "fandíš". Měj se krásně Margit

    OdpovědětVymazat