čtvrtek 19. ledna 2012

Lednové nic nedělání:-)

Stále se držím osvědčené kávy značka Turek:-) a mám jí v zásobě. Jak samy vidíte:-) Zrníčka do zásoby nasypu kde se dá...:-):-):-)





 V nové kuchyňce jsem chtěla mít také něco po babičce a dědovi. Udělala jsem si stoleček na koření atd....posuďte sami jak to dopadlo. Bylinky ještě musím doplnit.



 Ze starých plechových, smaltovaných obkladaček jsem si udělala magnetickou tabulku na různé recepty a vzkazy momentálně tam mám pohledy Josefa Lady, které mnoho let pečlivě sbírám (kdyby někdo měl, buď vyměním, nebo koupím). Nahoru jsem ještě přidala starý věšák a staré hodiny. A tím jsem zakončila svůj starodávny kouteček...


Také mě chytlo natírání. Natírám na bílo co vidím:-) Jednou Vám nafotím celý svůj pokojík. Kdy to bude nevím....Manžel mi říkal, že je rád, že už mám zbaleno. Kufry už jsou na bílo....připravené:-)




 Dárečky od vánoc, kalendář Ivy Hüttnerové, zapekací misky, květinky a dřevěný, voňavý vějíř. Mám velikou radost!! A ještě friťák:-) 

 A to je moje zlatíčko a srdíčko Betinka po koupeli!!!
Užijte si víkend, vychutnejte si sníh a krásu když příroda spinká!!!

22 komentářů:

  1. Dagmarko nevím co z té nádhery dřív pochválit :-) naprosto mě uchvátil kuchyňský koutek a samozdřejmě tvoje paní pesová :-) však víš že jsem na toto plemeno zatížená.

    OdpovědětVymazat
  2. Dájo, tvoje záplava fotek mě vždycky dostane, tak proto postupně, kořenky jsou stylové a určitě jsi ráda, že se ti zachovaly, kufry mají nový nádech, není náhodou jedn z nich ten levý od vařiče, hodně mi ho připomíná a tvůj hafan je asi velký pohodář.
    měj se moc hezky
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Jé Dájo, u Tebe to musí krásně vonět. Tam musí mít kávový závisláci jako já vstup zakázán nebo se jich už nezbavíš. Ladovy pohledy jsou krásný, viď? Těžko budu pro Tebe mít nějaký na výměnu, ale když mi napíšeš adresu můžu Ti nějaký poslat k Velikonocům nebo k Vánocům. Já je totiž stále posílám, přijde mi to takový hezký zvyk, SMS zpráva mi stále nepřijde to pravé. A vždycky posílám Ladovy. Jejich kouzelnou atmosféru těžko může něco nahradit.
    Měj se krásně
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dada mas krasne virce na blog ale pesek ja mnj moc moc libi je tak hezky miluje peskove dik za Kommentar zdravim tebe bil dneska na dum seniori je fain a sranda pa Karin tady prisi hruza

    OdpovědětVymazat
  5. Daji krása-takovééééé poklady-a ta háčkovaná kraječka na poličce-nádhera!Michaela

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Daja, na januárové ničnerobenie to u Teba nevyzerá, naopak si sa veľmi činila. Polička pre poklady sa krásne vydarila, darčeky sú milé a určite aj užitočné. Najviac sa mi však páčila veta Tvojho manžela, "že je rád, že už mám zbaleno". Prajem ďalšie takéto krásne "ničnerobenie."
    Emily

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Daja!
    Krásné ničnerobenie :o)) Len tak ďalej a budem sem chodiť na vždy krajšie a krajšie nápady!
    Tie pohľadnice ti pozriem mám ich zopár!!
    Pekný večer ! Iveta

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Dájo, u tvých příspěvků mám vždycky strach, že na něco zapomenu - památka po prarodičích je opravdu užasná, nápad s obkladačkami je opravdu parádní, kufry vypadají perfektně.
    Moc zdravím tebe, pesánka i pana manžela, je vtipný!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Dajo, moc krásně ses "vyřádila", nádherný kraječky a ta skříň za těma kuframa, super. Zdraví tě spřízněná duše. Slávka

    OdpovědětVymazat
  10. Dajo, je to super. Nápad se starými plechovými kachličkami je úžasný! Podobný super držák na pokličky jsem si vyaukrovala minulý týden (nebopředminulý, já už ani nevím) a zítra si jdu pro něj na poštu, takových dekorací není nikdy dost!
    P.S. na "turkovi" taky ujíždím. Měj se Margit

    OdpovědětVymazat
  11. Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila, bílá vrána, bílá noc, bílé není nikdy moc :-) Z mých oblíbených Včelích medvídků :-)
    Kořenkový koutek je nádherný, a s těmi kraječkami. Ladovy pohledy ty samé, jsou nádherné, ta zima je tak opravdová.
    To nejlepší na konec - Betinka, zlatíčko :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Mila Dajo, kuchynka vypada bajecne, zkloubyla jsi nove a stare krasne dohromady, bile natrene kufriky jsou moc hezke a darecky jsou take prekrasne! Betinka je krasny pejsek a urcite si libuje, ze je zase cistounka a vonava;) Preji ti take hezky vikend a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  13. Protože, je tu, jako vždy pohoda, je za to odměna!!!Protože jsem byla pověřena šířit radostnou zprávu, kterou jsi přímo aktérkou, prosím bez otálení si zabrouzdej na můj blog. Prosím spěchá, ať ta radost nevyprchá!!!
    Přeji pohodu s "turkem".

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, Dáši!
    Vôňu tvojej kávy cítim až sem :) A páči sa mi, ako si vážiš pamiatky po starých rodičoch. Taký kuchynský kútik po babičke by som tiež chcela... :)
    Vždy mi je príjemne, keď k tebe zavítam
    a preto...
    Prosím, nakukni ku mne na blog http://letitia-tiba.blogspot.com/2012/01/liebster-blog.html, čaká tam na teba prekvapenie. ;-)

    Leti.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Dajo. Že jsi se nezmínila, že vlastníš pražírnu kávy :-))
    Jinak, manžel ti to všechno vždycky správně okomentuje. To se mi líbí.
    Hezkou zasněženou neděli, třeba u té kávy. Ditta

    OdpovědětVymazat
  16. Dajo, opět jsem si hezky početla i se zasmála :-D
    Jukni prosím ke mě na blog. Máš tam ocenění.
    Hezký víkend. Lenka

    OdpovědětVymazat
  17. Náádhera. Nevím, co mám chválit dřív, takže chválím všechno. Hlavně kufry, svíčky a hrníčky. Po pohledech mrknu.

    OdpovědětVymazat
  18. Dagmarko stav se prosím u mě na blogu-mám tam něco pro tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné fotky jedna hezčí než druhá a stav s etaké prosím u mě na blogu , něco tam pro tebe mám. Dita

    OdpovědětVymazat
  20. Dajo máš to moc krásné a Betinka je nejlepší! U mě v blogu také něco máš :)

    OdpovědětVymazat
  21. Dajo! halo, halo, vzbuď se!!!! Musíš si vyzvednout u mě ocenění!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat