čtvrtek 15. září 2011

Slunečné září!



Už si dělám citronové kostky do čaje. Vymačkám citron svařím cukr s vodou a až vychladne vleji tam šťávu z citronu, yamíchám a naleji do tvořítek na led. Kdykoli mám k dispozici vitamíny!!!










 Podzim je inspirativní. Přírodní a filcové dekorace!!! Trošku jsem si zavěnečkovala:-):-)



 Byla jsem donucena udělat pořádek se svou zbírkou klíčů a tady je výsledek!Jen ještě nevím kde s nimi? Kde se to podle Vás hodí?


 Neumím ušít Tildičku tak jsem si namalovala aspoň andělíčka a pavoučka na polštářky a jeden je z pletiva:-) Užijte si podzim!!!

13 komentářů:

  1. Ahoj Daja, úžasné tvorenie a toľko nápadov, venčekov a jesenných dekorácií, nádhera. Ako si, prosím Ťa urobila tie citrónové gule (aranžovacia hmota)? Ružičky zo šúpolia, prvýkrát niečo také vidím. Maľovaná anjelka a pavúčik, čarovné. Tie kľúče by som asi dala na stenu do dvoch radov a na rámčeky trošku patiny, tá sa hodí k starým kľúčom. Ešte raz hlboká poklona.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Daja, podľa mňa by bolo pekné ich dať zvisle a na miesto, ktoré by vystihovalo význam kľúča. Kľúče otvárajú dvere, srdcia, trináste komnaty, sú aj na mestských erboch. Teraz ma napadlo, že aj do tvaru srdca v spálni, ale neviem. Patinu určite bielou, nie veľa, rámčeky sú aj tak pekné.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  3. Dájo, dnes nad záplavou krásných fotek nemám slov, kde ty na to bereš čas? Klíče jsou fakt úžesné a myslím, že se hodí tam, kam si je budeš chtít pověsit. Dekorace jsou báječné jedna zajímavější než druhá, smekám klobouk, alespoň pomyslně, protože kdybych na hlavě nějaký měla, letěl by hodně daleko.
    Hezký den
    Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Dájo, já vůbec nevím, kde mám začít! Jsem uchvácená tvou sbírkou klíčů a andělíček je kouzelný!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem moc ráda,že jste mě navštívily,a tak moc hezky pochválily,budu se moc snažit aby se Vám vždy něco líbilo, Daja

    OdpovědětVymazat
  6. Dajo, krasne inspirace. Moc se mi libi ty klice. Pavoucek a andelicek jsou uzasni. Jsi sikula. Krasny vikend, Katerina

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou nádherné věcičky, jedna krásnější než druhá. Ty klíče, věnečky...nemám slov.

    OdpovědětVymazat
  8. Dajo, to je zase kupa skvělých nápadů. Nevím proč, ale nejvíc se mi líbí ty polštáře.
    Tvoje sbírka klíčů je obdivuhodná, některé kousky jsou moc pěkné. Měj se velmi inspirativně (to je pěkná blbost, co?), Ditta :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Daja!
    Veľmi ladia tvoje dekorácie, máš skvelé nápady! Kde na ne chodíš??
    Tvoja zbierka kľúčov je naozaj zaujímavá, ja by som si ju vedela predstaviť aj u mňa v obývačke :o))
    Iveta

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Dajo,
    jejda :-) tvá sbírka klíčů mi bere dech. Po pravdě se mi tvé malování líbí daleko víc než Tilda. Textil je originální a malovaný od srdíčka. Měj se hezky . Ahoooj Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Dajo, nad zbirkou klicu se me zatajil dech! Myslim, ze at uz je das kamkoli budou zdrojem konverzace a potesim pro oci. Tva podzimni dekorace je moc hezka, napad namalovat Tildicku, dratkovany polstarek a dalsi vytvory.....parada!!
    Jen ten citronovy kosicek by u nas asi neuspel, v mziku by jsme meli doma stovky ovocnych musek a hladove vosy, ktere nam i bez citronku nedaji pokoj:) Preji ti hezky tyden, Monika.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Dáji, jezdím nahoru a dolu a nevím co bych pochválila dříve...všecičko máš moc hezké a nejvíce mne uchvátila skříňka s poklady a ty klíče...nádhera!!!
    Moc zdravím, Soňa

    PS:Děkuji Ti za velmi krásný komentář u mne...
    Jsi moc hodná dušička :o)ahoj

    OdpovědětVymazat
  13. Krásne fotografie. (tento príspevok som videla už dávnejšie, ale až teraz som sa odhodlala napísať komentár) Prinášajú príjemné teplo jesene. Asi najviac sa mi páči tá misa s jesennými plodmi. Ale aj filcové vence alebo zbierka kľúčov, či pokreslené vankúšiky sa mi páčia (podobne ako Lenke, aj mne sa páčia viac, než Tilda :)).

    A kam so zbierkou kľúčov? Najlepšie na stenu do vstupnej miestnosti. ;-) Teda tam by sa hodili mne. Ale neviem, ako to máte zariadené u vás.

    OdpovědětVymazat