pondělí 5. září 2011

Paví paráda...

Dostala jsem kytici pavích per od dcery. Barvy jsou tak krásně sladěny, že mě to motivovalo k výrobě slavnostnějších šperků.Zase jsem si osvěžila drátování a korálkování.










 Vše je vyrobeno z ohňovek a stříbrného drátku. Tento druh korálků se jmenuje klaristky.

Do koupelny jsem si udělala ze saténových stuh a mýdla malý voňavý košíček. Ještě si umotám růžičky, kterými mě inspirovala Žanetka. 


Ještě jsem stihla si udělat ve své zbírce kamínků pořádek!! Pokud by jste je také chtěli lesklé a vykreslené tak si je natřete lepidlem na decoupage. Přeji pěkný týden!
 

18 komentářů:

  1. Tedy Dájo,
    na korálky přímo čubrním, mohla bys si u Tebe objednat pro tchýni?
    Díky a krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Dájo, tvoje šperky mají noblesnost pavích per! Nádhera!
    A ten košíček, podobné jsem dělala jako holka, díky za krásné připomenutí!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. DÁJUŠKO, TO JE KRÁSA.
    KORÁLKY JSOU OPRAVDU ÚŽASNÉ.
    PAVÍ PÉRA JSEM JAKO MLADÁ MĚLA VE SVÉM POKOJÍČKU.
    TAKÉ SE MI LÍBÍ JEJICH BAREVNOST.
    POSÍLÁM TI POCHVÁLENÍ ZA TVÉ KRÁSNÉ TVOŘENÍ.
    MĚJ SE MOC HEZKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dajo. Mám dotaz. Je něco, co neumíš? Teda, ty vždycky s něčím překvapíš (jeden začíná mít komplexy, že nic neumí). Je to moc pěkné. Podobný mýdlový košíček jsem od někoho dostala, když jsem byla menší a mladší. Dlouho nevydržel - musela jsem nutně prozkoumat, jak že to tam je zašmodrchané. Ditta.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné výtvory, krásné tvořeníčko, jsi tak moc šikovnááá!!! A kamínky? Krása.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Daja, ak je to Tvoja práca, tak máš môj velikánsky obdiv. Škoda, že už šperky nenosím, určite by som Ťa poprosila, aby si mi nejaké spravila. A chcem sa opýtať, je niečo, čo nevieš urobiť?
    Emily

    OdpovědětVymazat
  7. AHOJ mé milé, já se stydím...tolik krásných slov...a ted Vám musím říct že je toho moře co já neumím a vy JO,zkoušela jsem si ušít tildičku a vyšlo z toho jelito,které jsem použila za podzimního strašáčka...mohla bych pokračovat ,třeba háčkování ,nikdy nevím co z toho vyjde a kde to zašmodrchám nebo zavařenina vyšla tvrdá dá se jen krájet...ah joooooo,z ůctou k Vám D.

    OdpovědětVymazat
  8. Paví oka,
    moc krásně převedeny do šperků!!!
    Díky za ty spousty ostatních nápadů na těchto stránkách.
    Přeji, hezké tvoření.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer Daji.Prošla jsem se tady u tebe a bylo to moc fajn.Předem moc gratuluji k nové kuchyňce a koupelně.Umím si představit tvou radost.To se to bude vařit,relaxovat a zdobit......Moc se mi líbí tvé šperky.Nádherný doplněk.A to paví pero mi vyvola vzpomínku na dětství,kdy mi dědeček jedno takové dal.Věř,že to byl letitý poklad.Měj se moc hezky.Lena

    OdpovědětVymazat
  10. Leničko jsem moc ráda,že jsi ke mě zavítala,a musím říct,že jsem nějak omládla a zas mě baví vaření hihihi,asi přiberu hihihi,ty korálky si objednaly holky co zpívají ve zboru na,jak se říká "malé černé"šaty,tak pa a díky D.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Dájo,
    klaristky jsou v tvém motání krásné a natírání kamínků lepidlem by mě nenapadlo. Paráda. Máš to moc hezké v koupelně. Ahojky Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. Uzasne sperky Dajo, jak to, ze jsi se uz davno nepochlubula co z dratky a koralky dovedes :)) Pavi oka jsi vystihla prekrasne. A diky za tip na natreni kaminku, ja je stale lestim olejem a tva rada se mi naramne hodi. Hezky tyden preje Monika.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Dájo, to je nádhera, až oči přecházejí.
    Krásné, šperky se ti moc povedly.Koupelna s taštičkou je také moc pěkná. Jsi šikovné děvče !!
    Měj se moc pěkně IVA

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Dajo, předně děkuju za miloučký komentík k mým rybičkám... Musím říct, že jsem u Tebe opět žasla...krásné šperky!!! a košíček z mýdla je úžasný...matně si vzpomínám, že jsme v dětství také tvořili voňavé košíčky, ale už ani nevím jak :o)) jinak k těm mým rybičkám - najdu Ti popis a pošlu mejlíkem...měj se krásně ...Radka

    OdpovědětVymazat
  15. Daji, tak jsem našla popis na ty rybky, tak jestli chceš, můžu poslat na mejlík. Jen mi ho napiš na Radka.Vamberska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Dáji, vše máš velmi krásné...a šperky jsou opravdu překrásné. Jsi šikulka!
    Hezký zbytek týdne, Soňa

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji moc za povzbuzující komentáře a jsem moc ráda,že ještě nepatřím do starého železa i když,i ono je v aranžování suprrrrr ...hihihi....Daja

    OdpovědětVymazat
  18. Přeji ti hezký den.Milá Dajo,bílý filc jsem si nakoupila ve výrobně plsti v Brně.(najdeš je i na internetu)Mají tam i docela dobré ceny.
    Ty tvé šperky jsou dokonalé "motalinko":-)
    Jsi šikula,klaním se až k zemi.
    Měj se hezky a drátkování zdar...s pozdravem Žaneta

    OdpovědětVymazat