pátek 19. srpna 2011

Pro RADOST!!!!

Květiny opravdu potěší i když je pod mrakem a léto jako by spalo.....


 Srdíčko z poupátek Ibišku...

 Upekla jsem rebarborový koláč a prostírání jsem umotala z různých ubrousků do tvaru růžiček.....


 Chytlo mě prostírání, tak jsem si vyrobila z plsti pampelišky...



 Mám spoustu hačkovaných deček z dřívější doby a tak mě napadlo, že si udělám čepičku na sklenice. Chtěla jsem je naškrobit aby hezky držely a byly trvalé! Můj muž něco kutil ze sádrou a napadlo mě že si udělám hustší, sádrové mléko a podařilo se. Dečka je kásně naškrobená a dobře drží!!(přidala jsem trošku lepidla herkules).Posuďte samy!







Přeji Vám všem krásný víkend!!!

 

9 komentářů:

  1. Dájo, komentář jsem chtěla napsat již před hodinou, ale přihnala se k nám velká bouřka.
    Srdíčko je tedy nádherné a s tvým dovolením se budu trochu opičit, protože doma máme hodně ibišků. Jinak koukám, že jsi úplná kouzelnice, krásné kousky vytváříš a o dobrotě ani nemluvím.
    Tak dobrou chuť.
    Krásný víkend
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Daja, si veľká tvorilka, toľko nápadov a tak úžasných. Tie púpavy z plsti sú akoby naozajstné a krásne oživia stôl. Tiež sa mi páči, ako si urobila venček z púčikov ibišteka a o háčkovaných čiapočkách na fľaše, sú úžasnééééééééé.
    Prajem krásny tvorivý alebo oddychový víkend.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  3. Srdiečko je nádherné !!! A ostatné nápady sa mi tiež páčia, no asi tu budem musieť pobudnúť dlhšie, lebo som len tak prebehla teraz cez staršie príspevky a videla som kopu pekných vecí...
    Pekný víkend prajem !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dajo, ty máš snad nějakého tvůrčího poradce, nebo kam na ty nápady chodíš? Máš můj obdiv. Ten kaktus mám taky a taky mi teď kvete o sto šest.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám moje milé za miloučké komentáře ,já je čtu i muži,protože mi někdy naznačuje poklepem na čelo....a pak se směje,no a já vím své....on je praktik a já snílek a je to bezva !Krásnou neděličku Daja.

    OdpovědětVymazat
  6. DÁJUŠKO, TO JE KRÁSNÉ TVOŘENÍČKO.
    SRDÍČKO SE TI MOC POVEDLO A VŠE OSTATNÍ TAKÉ.
    PŘEJI TI HEZKÝ DEN A VYCHUTNÁVEJ SLUNÍČKO.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Dajo, kvet Ibisku je nadherny a napad pouzit jeho poupata na ozdobu se mi take moc libi. Take dalsi dekorace jsou moc hezke a naskrobene decky vypadaji uzasne. Stale take vymyslim cim skrobit aby byly pevnejsi i k jinemu pouziti. tohle urcite vyzkousim. Mej se krasne, Monika.....

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Daja, to je nápadů. Pampelišky mne chytily hned - jsou kouzelné, srdíčko je z poupátek neokoukané a naškrobené dečičky - to je věc- vypadají moc pěkně - na vánoční stůl - pěkný nápad. Hezký sluníčkový den IVA

    OdpovědětVymazat
  9. Náádherné srdíčko, luxusní koláč...super fotky!! Tady se dušička potěší...jako vždycky.

    OdpovědětVymazat