sobota 30. července 2011

Pár fotek z kuchyně a koupelny!



Jsem ráda, že už mám kuchyňku. Poprvé jsem ukuchtila lívance,  fazolový salát a uvařila jsem si dobrý čajík z máty a kafíčko:-) 



 Doufám, že tak uvařím ještě spoustu dobrotek a vyzkouším Vaše recepty:-) V tomto sychravém počasí mi přišlo vhod, že se mohu dobře namasírovat ve svém novém sprchovém koutě:-)!






 Koupelna mi voní levandulí a olivami....koupila jsem si ve veňavém krámku olivové mýdlo z Itálie a mohu Vám říct, že je báječné!!! Úplně Vám pohladí kůži...:-)


 Misku, kterou jsem si koupila v Itálii teď používám na mýdlo, ale mívala jsem na ní olivy. Budu dále pokračovat v předělávce bytu, už mám vymalováno, ale ještě né vyšperkováno!!!Přeji Vám hezký víkend!!!

20 komentářů:

  1. Krásné místnosti, obě, kuchyně i koupelna, čiší z nich pohoda, líbí se mi:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dájo, kychyň se mi moc líbí, taky proto, že mám stejnou, v koupelně mě zaujal háčkovaný pytlík, vlastní výroba?
    Měj se hezky.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Dájo, po dlouhé době jsem k tobě nakoukla a juklo na mě milé překvapení. Koupelna a kuchyňka se ti povedla hezky sladit. Užívej si novoty :-) Dekorace jsou taky moc hezké. Právě ty dělají domov domovem.
    Ahoj Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky...všude čisto a krásno.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dajo. To "nejhorší" při rekonstrukci už máš za sebou, teď to finální dolaďování a to je pohodička. Máš to tam u vás moc pěkné. Ten sprchový box ti docela závidím :-)) Užívej si to. Ditta.

    OdpovědětVymazat
  6. V tomto deštivém počasí mi je blaze u srdíčka,že jste mi pochválili 3měsíční práci dalo nám to dost zabrat....ještě malování v celém bytě...já mám ráda tekoucí vodu tak jsme zvolili sprchový kout...ale u mladých lidiček je vana krásná...kuchynku miluji je to medová olše a proti tomu co jsem měla...tímto děkuji svému muži synovi a dcerám....mám vás ráda a grazzie!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Dájo, kuchyňka i koupelna jsou krásné, ale přesto v koupelně by se mi líbilo víc.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Dájo, kuchyně i koupelna se vám moc povedly. Háčkovaný košíček v koupelně je moc hezký, to je Tvoje práce.
    Krásný zbytek neděle
    Jana

    OdpovědětVymazat
  9. DÁJUŠKO, POHODIČKA PŘÍJEMNÁ JE U VÁS.
    ŠKODA, ŽE POŘÁD PRŠÍ. SNAD NEBUDEME NA SLUNÍČKO DLOUHO ČEKAT?!
    MĚJ SE HEZKY A PŘEJI PĚKNÝ SRPNOVÝ MĚSÍC.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  10. AHOJ DAJÍ!!!
    TÉDA!! REKONSTRUKCE A PŘESTAVBA KUCHYNĚ I KOUPELNY SE VYVEDLA! MÁŠ TO MOC HEZKÉ A DALO TO URČITĚ SPOUSTY PRÁCE!! TAK SI TO PĚKNĚ UŽÍVEJ!!
    TEĎ TO DOLAĎOVÁNÍ - TO BUDE PARÁDA!!!
    A V KOUPELNĚ JSEM S TEBOU!!!
    MĚJ SE MOC HEZKY
    JARKA

    OdpovědětVymazat
  11. Blahopřeji ke zdárné rekonstrukci, na fotkách vypadají obě místnosti moc pěkně. To se hned příjemněji bydlí a koupe při pohledu na tu krásu a novotu.
    Hezký zbytek léta.

    OdpovědětVymazat
  12. Dajo, konecne jsme se dockali! A musim rict, ze je to opravdu moc povedene. A ted by to chtelo dat nozenky nahoru a odpocivat a uzivat si. Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  13. Dajo,
    je to krása. Čisťounké, dokonale sladěné se spoustou milých a malých drobností, které dělají z domu DOMOV.
    U vás bych si klidně hned něco uvařila, snědla a pak se šla umýt ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Dajo, moc hezké fotky :) jinak mám novou adreu blogu, přes starou to již nejde :( www.sweethome-countryhome.blogspot.com zdraví Martina

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Daja, kuchyňka a kúpeľňa sú prekrásne, verím, že sa Ti tam darí chutnučko uvariť všetko, na čo len mate chuť. Aj tie doplnky si krásne dopasovala. Moja chudera už čaká dosť dlho na rekonštrukciu, ale vždy je niečo dôležitejšie, tak uvidíme.
    Srdečný pozdrav
    Emily

    OdpovědětVymazat
  16. děkuji Vám moje milé za postřehy-komentáře,už jsem odpočatá a těším se co je nového u Vás...Daja

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Dáji!
    Po Tvém krásném komentáři u mne hned letím k Tobě a nestačím se vynadívat na tu krásu...úplně cítím tu novotu :o)kuchyň i koupelna je nádherná...
    Všechny milé drobnosti kolem jsi moc hezky decentně sladila. V kuchyni se mi moc líbí ty bílé mističky a v koupelně mistička s olivami s mýdlem...podobnou jsem si i já přivezla z poslední dovolené v Itálii :o)vaříš a pečeš skvělé dobroty...hned bych si dala ten fazolový salátek :o)určitě také velká dobrota...mňam :o)
    Dáji a to dolaďování nakonec je na tom to nejhezčí...
    Hezké žití a bytí v novém přeje Soňa

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den, Duha
    Ach tak hezké to máš! A jídlo vypadá tak dobře venku!/Anja

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Kuchyň i koupelna jsou krásné, moc se vám povedly :). Kuchyně vypadá neskutečně pohodově, určitě musí být radost tam vařit, že? Plánujeme také, že naší kuchyni taky přestavíme, vyměníme spotřebiče a tak. Co mě ale vážně zaujalo, byly granitové dřezy (něco, jako mají třeba tady). Říkala jsem si, že by to byla asi příjemná změna a hned by to působilo o něco útulněji, než nerez. Neuvažovala jste o něm také? Líbí se mi také, že na něm nezůstává tolik fleků. Mějte se fajn :-).

    OdpovědětVymazat