středa 13. července 2011

Melounové letní osvěžení!


Melouny miluji,každy rok si udělám melounové vánoce:-). Je mi líto, že vykrajovátka leží v krabici celý rok a tak je v létě použijí na meloun party.:-)







 Změnil se mi osud:-) Poprvé jsem vyhrála!!! a stojí to za to. V soutěži, kterou před nedávnem vyhlásila naše milá tvořilka Jaruška-REDNEVAL jsem obdržela radostný balíček. Dáreček mi zůstane celý život a nepřiberu po něm:-):-):-). Jaruško, moc Ti děkuji! Mám velikou radost!!!









I u mě zavoněla levandule!!! V dárečku byla také taštička z levandulovou vůni. To mě inspirovalo, abych si udělala voňavé mydélka do skříně. Některé háčkované, některé korálkované....:-)



11 komentářů:

  1. Dáji,
    to je krásy, gratuluji k výhře a "melounové Vánoce" jsou bezva nápad.
    Krásný den
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký den Dáji,
    já mám tu kabelku s kapesníčky od Jarušky taky. nosím ji v kabelce a když se chci vytahovat, tak ji pěkně vytáhnu celou, pak rozevřu kapesníčkový obal, vytáhnu kapesníček (samozřejmě jen výjimečně, protože si je musím šesřit). Vůbec nechápu, kde se takové nádherné kapesníčky berou.
    moc gratuluju k výhře a chválím mýdýlka. Majka

    OdpovědětVymazat
  3. NĚKDY TO STIHMU A TAKÉ POUŽIJI VYKRAJOVÁTKA NA MELOUN, ALE VĚTŠINOU NEMÁM ŠANCI. POCHOUTKA MELOUN JE RYCHLE PRYČ.
    BLAHOPŘEJI K VÝHŘE. JE KRÁSNÁ.
    PŘEJI PĚKNÉ LETNÍ DNY A DOBROU NÁLADIČKU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  4. Dáji moc gratuluji t k výhře určitě tě ty krásné věcičky od Jarušky potěšily.. melouny taky miluju , hned jsem dostala chuť , jak ho vidím u tebe a nakonec ti musím pochválit ty voněvá mýdelka do skříně , moc se ti povedla... krásný den Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Dájo, to je tedy melounové pokušení, jen co je pravda! A vtipně nadekórované ;-). Melouny jsou mojí letní láskou. V zimě jím aspoň ty žluté, ale není to přece jen ono.
    Budu muset Jarušce říct, aby udělala další soutěž, kde by vyhrála VIVI ;-), výhra je totiž náááááááádherná! Musíš mít velikánskou radost! Blahopřeju moc!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj všichni!!!!!!To víte radost je veliká a těším se jak budu machrovat z kabelkou jak Majka!Dneska tu byli přátelé z Crailshejmu v německu,málem jsem přišla o dortík,příště už nic neukážu!!!!!!ON už je pod skleněným polkopem at se nezapráší hihihi.Daja

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Dáji, gratuluji k výhře!
    Věřím, že máš radost :o)
    Věcičky od Jarušky jsou totiž opravdu nádherné :o)
    Hezké dny...moc pozdravů Soňa

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Dajo. Gratuluji, je to moc pěkný dárek.
    Vzít na meloun vykrajovátka mě nenapadlo, vypadá to parádně, ale na to jsem moc líná. Většinou meloun pokrájím na malé kousky, nebo na to vezmu takové to melounové vykrajovátko. No, vlastně zas tak líná asi nebudu, protože mám "peckovou fóbii" :-)) a tak ty pecky předem všechny vyďoubu. Měj se pěkně, Ditta.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Dají!!!
    Dortíku to u Tebe sluší!!!
    Koukám, že je mu tam dobře!! :o)))
    A melounové osvěžení mám tuze ráda!!
    S těmi vykrájovátky je to moc pěkné!!
    A mýdélka do skříně jsou SUPER!!
    Měj se moc krásně :o))
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Dajo, nejak mi utekl tento prispevek... A pritom ja melouny tak moc miluji. Ty cervene jsou stejne nejlepsi, ze? A moc se mi zamlouva ten napad s vykrajovatky. Mam predstavu spizu na letni party. Urcite by to vypadalo uzasne. A jeste jednou moc gratuluji k vyhre, ma to nekdo stesti :o) Krasny den a moc energie preji, Katerina

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám moje milé za hezké komentáříčky, já mám vždy takovou velkou radost!!!!!!!!však to znáte,jak se hned radostí srdce zatetelí......krásný klidný večer všem !Daja.

    OdpovědětVymazat