úterý 24. července 2012

Okurková sezóna:-)

Jablíčka - skleněnky se mi urodily pouze trojčátka. Vrhla jsem se na zavařování okurek:-). Jezdím pro okurky, zeleninu a ovoce do Polska,  i přes veškeré protesty naši vlády a také pro benzín. Nemohu za to, že se u nás neumí hospodařit....




 Ještě budu zavařovat papriky nadívané kyselým zelím zase v nálevu jako okurky. Je to moc dobré a zdravé!!!




 Také jím a peču podle Vašich bezva receptů!!!!Nemohu si pomoct, chuťové pohárky mi poroučejí napříč tomu, že mám vysoký cholesterol a mám držet dietu:-) Raději pak hopnu na kolo a druhý den mě bolí celý člověk:-)




 Ze staré sukně jsem si ušila látkové korálky viz.obrázek, ozdobnou stuhu na starý košík a novou sukni....je to krásné batikované, lehoučké hedvábí.









 Moc se těším na mojí milovanou Itálii. Zasním se na balkoně a okamžitě musím něco mořského tvořit. Udělala jsem si kotvu ze starého kartonu, nerovnosti jsem nanesla lepicí pistolí potáhla alobalem a zestařila starými, šedomodrými mastnými stíny. Iluze je dokonala!!!!



 Za takové zvláštní atmosféry se učím háčkovat. Někdy v paté třídě jsem měla v ruce "podivný nástroj" jménem háček. Nebavilo mě to, ale teď to budu zkoušet:-). Děkuji tímto Kaivě za okamžitou snahu, ale nevím jak to dopadne:-)



 Ještě malé karafiátové občerstvení z našeho kostela. I když to jsou "jen karafiáty" vážím si jich pro jejich výdrž. Mějte se hezky posílám prázdninového anděla!!!!